İnşaat Sektörünün Temsilcileri Mersin'de Buluşuyor

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD) ve Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANSİFED) işbirliğiyle Mersin'de "İnşaat İş Geliştirme

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD) ve Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ANSİFED) işbirliğiyle Mersin'de "İnşaat İş Geliştirme Platformu" düzenlenecek.

Mersin ASİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 ilden 16 Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) üyesi de düzenlenecek "İnşaat İş Geliştirme Platformu'na" katılacak.

Platformda, inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden işadamları birbirini tanıma fırsatı bulacak.

İnşaat sektörünün temsilcilerinden Dumankaya Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya'nın da katılacağı toplantıda, firmalar ürettiği mal ve hizmetleri, stantlarda sergileyecek.

Reklam
Reklam

Platform, 16 Mart 2013 tarihinde Liva Hotel'de saat 10.00'da başlayacak.

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: