İnşaatta işe başladığı gün öldü

Kumluca'da meydana gelen kazada, başına tuğla düşen Sezayi Cingöz yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde, bu sabah çalışmaya başladığı inşaatta, başına tuğla düşen inşaat işçisi 61 yaşındaki Sezayi Cingöz öldü.

Olay, bu sabah Bağlık Mahallesi Gödene Caddesi'ndeki bir inşaatta meydana geldi. Çalışmak üzere Antalya'nın Elmalı İlçesi'nden Kumluca'ya gelen Sezayi Cingöz, inşaatta iş buldu. Bu sabah iş başı yapan Sezayi Cingöz, makaralı vinçle inşaatın üst katlarına tuğla taşınması sırasında, paletteki tuğlalardan birinin başına düşmesi sonucu yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cingöz'ün olay yerinde öldüğünü belirledi.

Reklam
Reklam

Kumluca Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Cingöz'ün cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Elmalı'ya götürüldü. Evli ve 3 çocuk babası olan Sezayi Cingöz'ün çalışmak amacıyla Elmalı'dan Kumluca'ya geldiği öğrenildi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: