İnşaattan düşen iki kişi vinç yardımıyla kurtarıldı

Beyoğlu’nda plaza inşaatında görevli biri kadın iki kişi dengesini kaybederek metrelerce aşağı düştü. Yaralılar, itfaiyenin...

Beyoğlu’nda plaza inşaatında görevli biri kadın iki kişi dengesini kaybederek metrelerce aşağı düştü. Yaralılar, itfaiyenin de yardımıyla inşaat vinci kullanılarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi devam ediyor.
Olay, Hacıahmet Mahallesi Yeniyol Sokak’ta, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, inşaatta görevli Şakir Eldek (30) ile Didem Yavaş (40), çalışma sırasında dengelerini kaybederek birlikte metrelerce aşağı düştü. Kazayı gören diğer çalışanlar, yaralanan Yavaş ve Eldek’in yardımına koştu. Görevliler, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişiyi kendi imkanlarıyla bulundukları yerden çıkartamayınca itfaiyeden yardım istedi. Kaza adresine ambulans da sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler, yaralıları kurtarmak için uzun süre çaba harcadı. İlk müdahaleleri burada yapılan Şakir Eldek ile Didem Yavaş, inşaat vincine halatla bağlı olan kafesin içerisine alınarak düştükleri yerden çıkartıldı. Şantiye içerisinde hazır bekletilen ambulansa alınan yaralılar, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
İnşaat çalışanları, görüntü almaya çalışan basın mensuplarını engellemeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz