İnşaattan Düşen Işçi, Hastanede Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Soğuksu Mahallesi’ndeki bir işyeri inşaatında çalışan Ahmet Kurt, dün duvarda zımpara çalışması yaparken zemin kattaki boşluktan bodruma düştü.

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Soğuksu Mahallesi’ndeki bir işyeri inşaatında çalışan Ahmet Kurt, dün duvarda zımpara çalışması yaparken zemin kattaki boşluktan bodruma düştü. Yaklaşık 2.5 metre yükseklikten beton zemine kafa üstü düşerek ağır yaralanan Ahmet Kurt'a sağlık ekibi müdahale etti. Duran kalbi, yaklaşık 20 dakika kalp masajı ve elektro şok uygulanarak çalıştırılan Kurt, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Tedavisi süren Ahmet Kurt, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: