İnşaattan Tuğla Düştü, Işçiler Birbirine Girdi

Zonguldak’ta inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı...

Zonguldak’ta inşaat işçileri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şehir merkezindeki inşaatta tuğla düşmesi sonucu tesisat işçisi ile binada sıva işini üstlenen taşeron firma işçileri arasında küfür yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerinden uzaklaşan tesisat işçisi, tanıdıklarını toplayarak inşaatı bastı.

İşçiler arasında keser ve sopaların da kullanıldığı kavgada, kafasına keser darbesi alan Gökhan Taşdemir (19), Ayhan Taşdemir (22), Yaşar Taşdemir (42) ve Yüksel Yavuz (36) ile olayın içinde kalarak kolundan yaralanan Münire Alan (80) isimli yaşlı kadın yaralandı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Reklam
Reklam

KAVGANIN ARASINDA KALAN YAŞLI KADIN

Bu arada, inşaatı basan işçilerden kaçan bir işçi, inşaatın yanındaki binada ikamet eden 80 yaşındaki Münire Alan’ın evine koştu. Olayın zanlıları da işçinin peşinden koşunca kavganın ortasında kalan Münire Alan, koluna isabet eden keser darbesiyle yaralandı.

YAŞLI KADININ YAKINLARI İŞÇİLERE SALDIRMAK İSTEDİ

İnşaatta sıva işini üstlenen taşeron firma yetkilisi Fevzi Durmaz, gazetecilere açıklama yaparken, yaşlı kadının yakınları da işçilere saldırdı. Polis ve vatandaşların güçlükle engellediği şahıslar, Münire Alan’ı kendi imkânlarıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Hastane çıkışı gazetecilere konuşan Alan, “Evimize koşup birbirlerine girdiler. Evde cam çerçeve, koltuk ne varsa hepsi zarar gördü. Ben de kolumdan yaralandım.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: