"İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi" Kursu Başlıyor

Konya'da İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi Kursu, 15 Nisan'da açılacak.

Konya'da İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi Kursu, 15 Nisan'da açılacak.

Konya Master Kariyer Merkezi Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç, yaptığı açıklamada, Konya'nın KOBİ'ler bakımından çok zengin olduğunu, buna rağmen kurumsallaşmada istenilen düzeyde olmadığını söyledi.

2 ayda bir İnsan Kaynakları Uzmanlık Eğitimi Kursu düzenlediklerini belirten Dinç, yüzde 50 KOSGEB destekli yeni dönem kursların 15 Nisan'da başlayacağını ifade etti.

Dinç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Konya'daki firmaların kurumsallaşması adına bazı faaliyetler var. İki ayda bir düzenlediğimiz kurslara yoğun bir talep var. Bu kursta eğitimler uygulamalı olarak veriliyor. Sahaya inilerek farklı kurumlarda staj yapılıyor. 320 saatlik bir program şeklinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı verilen bir kurs. Bu kursa katılanların meslek sahibi olarak ayrılacaklarını garanti ediyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdullah Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: