‘insanı Okumak’ Konulu Kompozisyon Yarışması Düzenleniyor

Konyaaltı Belediyesi 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı kapsamında ‘İnsanı Okumak’ konulu Kompozisyon Yarışması düzenliyor.Yarışmaya...

Konyaaltı Belediyesi 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı kapsamında ‘İnsanı Okumak’ konulu Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin yazdıkları kompozisyonları 8 Ekim tarihine kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kitap Fuarı kapsamında kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Bu yıl temamız ‘İnsanı Okumak’. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini 8 Ekim’e kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

12 Eylül’de fuar alanında ödül töreninin düzenleneceğini bildiren Başkan Böcek, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonu ve belediye temsilcisinden oluşacak seçici kurulun değerlendirmesiyle yarışmada birinci olan öğrencimize netbook, ikinci olan öğrencimize tablet bilgisayar ve üçüncü olan öğrencimize fotoğraf makinesi hediye edeceğiz. Yarışmaya katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

YARIŞMA ŞARTLARI

Yarışmaya katılacak eserin öğrencilerin kendi özgün eseri ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olması gerektiği bildirilirken, çizgisiz dosya kağıdına yazılacak eserin sonunda, sağ alt köşede öğrencinin adı, soyadı, sınıfı, okulu, açık adresi, mail adresi, okul ve ev telefonları yazılması gerektiği kaydedildi. Yarışma şartlarına göre, kompozisyonlar, dolma kalem, tükenmez kalem, daktilo veya bilgisayar ile yazılacak, iki sayfayı geçmeyecek ve kağıdın arka yüzü kullanılmayacak.

Detaylı bilgi almak isteyenlerin Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilecekleri, ayrıca kultur@konyaalti.bel.tr internet adresinden yararlanabilecekleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: