İnsanlar Konuşa Konuşa turnede

Aile Sağlığı Araştırma Derneği ASAD'ın düzenlediği, halk sağlığı toplantıları serisi, " İnsanlar Konuşa Konuşa… " isimli oyunla beraber başlıyor.

Prof. Dr. Halim Hattat'ın Başkanlığında, tiyatro sanatçısı Volkan Severcan'ın sahneye koyacağı oyun öncelikle 5 ilimizde, 6 kez sahne alacak.

Aile Sağlığı Araştırma Derneği ASAD ve Avrupa Cinsel Sağlık Derneği ESDA'nın katkılarıyla Mayıs ayından başlamak üzere Türkiye genelinde Sağlıklı Cinsel Yaşam konulu bir dizi halkı bilinçlendirme toplantısı düzenlenecektir.

Reklam
Reklam

Halkın yanı sıra hekimlere de yeni tedavi yöntemlerinin anlatılacağı platformlar oluşturulacaktır. ASAD Başkanı Sayın Prof. Dr. Halim Hattat'ın öncülüğünde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında bir de tiyatro gösterisi yapılacaktır.

" İnsanlar Konuşa Konuşa.. " isimli tiyatro oyunu, herkesin yakından tanıdığı ve severek izlediği tiyatro sanatçısı Volkan Severcan'ın yönetiminde hazırlandı. Oyunda, yine Volkan Severcan, Necati Bilgiç, Kerem Atabeyoğlu, Ayşen Gruda ve Burcuu Çağrı gibi sevilen sanatçılar rol aldı.

İnsanların günlük fiziki ve psikolojik performanslarındaki yetersizliğin başında gösterilen cinsel fonksiyon bozukluklarının aile sağlığı üzerindeki etkilerini de minimize etmek gibi bir misyon üstlenen ASAD (Aile Sağlığı Araştırma Derneği ), bu proje ile İstanbul'un dışında kalan vatandaşlarımızı da bilinçlendirmeyi hedeflemektedir. Bu bağlamda Prof. Dr. Halim Hattat'ın başkanlığında gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısı ve tiyatro gösterisi, Mayıs ayında sırasıyla, Adana, Gaziantep, Kayseri, İstanbul ve Bursa da sahnelenecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca oyundan önce Prof. Dr. Halim Hattat kısa bir konferans vererek ülkemizde karşılaşılan sorunlar ve bunların tedavi yöntemlerini izleyicilerle paylaşacak. Oyundan sonra ise toplantıya katılan doktorlar interaktif olarak halkın sorularını cevaplayacaklar.

Bilgilendirme Toplantısı ve Tiyatro Gösteri Takvimi:
13 Mayıs 2005 Cuma Gaziantep Şehir Tiyatrosu
14 Mayıs 2005 Cumartesi Adana Devlet Tiyatrosu
16 Mayıs 2005 Pazartesi Kayseri İl Özel İdaresi Toplantı Salonu
18 Mayıs 2005 Çarşamba İstanbul Profilo Kültür Merkezi
20 Mayıs 2005 Cuma İstanbul Profilo Kültür Merkezi
23 Mayıs 2005 Pazartesi Bursa As Kültür Merkezi