"İnsanlar Yaşarken De Anılmalıdır" Ödül Töreni

İZMİR (A.A) - Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nin gelenekselleştirdiği "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" anma töreninde bu yıl 11

İZMİR (A.A) - Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nin gelenekselleştirdiği "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" anma töreninde bu yıl 11 kategoride 34 kişiye ödül verilecek.

Altay Sosyal Dayanışma Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, ilk kez İzmir'de verilmeye başlanan ödüllerin, genel merkez tarafından da verilmeye başlandığını anlattı.

İzmir'in ilkler şehri olduğunu söyleyen Vreskala, "Bu vefa törenlerini biz başlattık. Sonra genel merkezimiz de tören yapmaya başladı. Ama her yıl düzenli olarak yine biz yapıyoruz. Türk futboluna yapılan hizmetlerin anıldığı tören bizim için çok önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Sanat Merkezi'de 22 Kasım saat 18.30'da yapılacak törenle 11 kategoride 34 kişiye ödül verilecek.

Muhabir: Hüseyin Bağış

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: