İnsanları Tanımanın En Etkili Yolları

Öncelikle merhaba. Toplumumuzda hemen hemen herkes tarafından; "Kendi soyundan gelmedikçe, öz olmadıkça kimseye güvenme." tarzında söylemler duyarız. Bu söze istinaden internette insanları tanımanın en iyi

Kuyruğuna Basın.

Evet yanlış duymadınız. Kuyruğuna basın. Tabiki de bu cümleyi burada mecazi anlamda söylüyorum ancak çok güvendiğinizi sandığınız kişiyi gerçekten tanımak istiyorsanız en az bir kere kuyruğuna basmakta fayda var.

Sizden Sağladığı Menfaati Kısıtlayın.

Eğer bahsi geçen kişi sizden bir menfaat elde ediyorsa, bu menfaati kısa bir süre için kesin. Yok hayır böyle bir şey söz konusu değilse bu maddeyi gözardı edebilirsiniz. O Kişiye Yetki Verin.

Eğer ki o kişiyi daha da yakından tanımak istiyorsanız yetki verin ve yapabileceklerine-yapacaklarına bir göz atın. Ev Arkadaşı Olun.

Aynı evde yaşamakta bir insanı gerçekten tanımak için yardımcı olacak maddeler arasındadır. Evin içindeki hal ve hareketleri kişinin gerçek kişiliği hakkında size bilgi verecektir. Bol Bol Tartışın.

Evet, o insanla bol bol tartışın ama bu tartışmanın dozunu kendiniz ayarlayın. Yani ipin ucunu kaçırmayın. Zaten bu esnada karşı taraf size karşı rengini belli edecektir. Birlikte Yaptığınız Bir İşte Hata Yapın.

O kişiyle beraber yaptığınız herhangi bir işte bilinçli ve farkında olarak sonuçları çok büyük hezimete uğratmayan hatalar yapın, paniğiniz büyük olsun ama... Karşı tarafın rengini bir nebzede olsa görebileceksiniz. Borç Alın ve Bir Süreliğine Kasıtlı Olarak Oyalayın.