İNSİAD'dan Dekan Canbolat'a Ziyaret

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği(İNSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof....

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği(İNSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı,” Fakültemizin İnegöl mobilyasına ve ekonomisine olumlu katkılar sağlıyor olması memnuniyet verici. Yeni oluşan Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesinin bu duruma gelmesi için önemli bir sorumluluğu üstlenen Sayın Dekanımızın güzel çabalarını da takdirle karşılıyoruz” şeklinde sözlerini sürdüren Akıskalı,”İNSİAD olarak bize bir görev düşüyorsa seve seve yapmaya hazırız, Çünkü bu İşletme Fakültesi eğitimi ile projeleriyle üyelerimize, ilçemize ve halkımıza hizmet veriyor” dedi.

Reklam
Reklam

İnegöl İşadamları Derneği'nin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat ise”Fakültemiz yeni olmasına rağmen ilgi görüyoruz, Üniversitenin iki işlevi olduğunu hep söylüyoruz. Birincisi öğrenci yetiştirmek ama ikincisi de bulunduğu yöreye ekonomik ve sosyal gelişmesinde katkıda bulunmak. Bu açıdan da projelerimizin önemli katkısı olacağını düşünüyoruz” diyen Dekan İbrahim Canbolat,”Mesleki Eğitim ve Uygulamalı dersler konusunda Fakülte olarak sizlerle işbirliği yapabiliriz ve yapmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: