Instagram yasağına o da kayıtsız kalamadı! Teoman Twitter'a fena salladı

Kendine has açıklamaları ve tavırları ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Teoman bu defa 2 Ağustos'tan bu yana kapalı olan Instagram hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

MYNET-Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Teoman her açıklamasıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu defa 2 Ağustos'tan bu yana kapalı olan Instagram hakkında açıklamalar yaptı.

  1. Sayfa muhabirleri tarafından görüntülenen Teoman'a Instagram'a getirilen erişim engeli soruldu. Ünlü şarkıcı, "Sadece kendim için konuşmuyorum ama kapatılması ekonomiye büyük bir zarar gibi duruyor. Instagram'a giriyorum ben Twitter'a falan girmiyorum ben. Twitter negatif bir yer, ben de keyfimi kaçırmayı pek sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Teoman'ın aynı zamanda konuşurken ki rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının o anlarına sosyal medyada; 'Boşvermişliğine, kendine karşı olan sevgisine hayran kaldım', 'çok doğru konuşmuş', 'rahatlığına özendim' gibi yorumlar yapıldı.

Anahtar Kelimeler: