Intel Türkiye Genel Müdürü Aydın: Teknoloji, büyümenin de ötesinde ilerliyor

Intel Teknoloji Konferansları 2011’in ilk durağı İzmir oldu. Burada konuşan Intel Türkiye Genel Müdürü Burak...

Intel Teknoloji Konferansları 2011’in ilk durağı İzmir oldu. Burada konuşan Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, "Türkiye çok hızlı büyüyor. Teknoloji sektörü, bu büyümenin de ötesinde ilerliyor. Kullanıcılara son teknolojiyi sunmak ve çözüm geliştirebilmek, bizi rekabetçi kılacak ve büyümeyi körükleyecek faktörler. Teknoloji anlamında da Intel’in geliştirdiği yeni Ultrabook, 2012’ye damgasını vuracak yeni bir platform olacak." dedi.
"Yarının Teknolojileri İçin Hızlanın" sloganıyla yapılan konferanslar, İzmir’in ardından 23 Kasım’da Adana, 6 Aralık’ta Ankara ve 13 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek. Konferanslara katılanlar, Intel’in geliştirdiği teknolojiler hakkında bilgi sahibi oluyor. Ayrıca dünya devi marka ve kurumların yöneticileriyle biraraya gelme, Intel ve sponsor yetkilileriyle iş geliştirme, örnek başarı hikayelerini dinleme, tecrübelerini paylaşma fırsatı buluyor. Katılım sertifikası veriliyor, özel kampanyalar, çeşitli sürpriz hediyeler ve fırsatlar sunuluyor. Teknoloji Konferansları, Intel’in kanal program üyelerinin yanısıra bilişim, telekomünikasyon ve finans başta olmak üzere çeşitli sektörlerden temsilci ve profesyoneller için buluşma platformu sağlıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz