Inter ilk transferlerini yaptı!

İnter, uzun süredir peşinden koştuğu iki futbolcunun transferini kesinleştirdi. İnter'in bu iki futbolcunun transferi karşılığında Genoa'ya ne kadar bonservis ödemesi yaptığı şimdilik bilinmiyor.

Serie A'da sezonun ilk transferleri İnter'den geldi. İtalya şampiyonu, Genoa takımında forma giyen Thiago Motta ve Diego Milito'yla anlaştı.

Transferin resmiyete dönüştüğü haberi az önce Genoa Başkanı Enrico Preziosi tarafından duyuruldu. İnter'in, bu iki futbolcunun transferi için şimdilik bilinmeyen miktarda paranın yanısıra Robert Acquafresca'yı da Genoa'ya verdiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bu arada Genoa takımı da, İnter'e sattığı Diego Milito yerine Sergio Floccari ile anlaştı.

İkisi de sezon başında İspanya'dan gelmişti

Sezon başında Real Zaragoza'dan Genoa'ya transfer olan Arjantinli golcü Milito, İtalyan ekibiyle bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 20 gole imza atarak İnter başta olmak üzere birçok dev kulübün dikkatini çekmişti

26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Thiago Motta da Genoa'nın bu sezon başında, yine bir İspanyol takımından, bu kez Atletico Madrid'den transfer ettiği bir isimdi. Genç yaşından itibaren Barcelona Kulübü'nde yetişen Motta, 6 sezon boyunca da Katalan ekibinin A takımında forma giymişti.