Inter moral arıyor!..

İtalya Serie Şampiyonu Inter, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Çarşamba günü Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiyi Pazar günü unutturmak istiyor.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Pazar günü Livorno'yla karşılaşacak olan Inter, rakibi karşısında galip gelerek, Fenerbahçe karşısında Şampiyonlar Ligi'nde aldığı mağlubiyeti unutturmanın hesaplarını yapıyor.

İtalyan haber ajansı ANSA'ya açıklamalarda bulunan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilgiyi hak ettiklerini ifade ederek, "İstanbul mağlubiyetini hak ettik. Kötü oynamanın bedelini ödedik. Ancak bu parantez açıldı ve kapandı. Şimdi ileriye bakmalıyız. Hedef; galibiyet. Ligdeki konumumuzu daha da güçlendirmeliyiz"dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul'daki Fenerbahçe yenilgisini ancak alınacak galibiyetle telafi edebileceklerini ifade eden Mancini, "Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgiyle gruptan kopmuş sayılmayız. Geride 5 maç daha var ve sansımız devam ediyor" diye konuştu.

Mancini, Livorno karşısında hata kabul etmediğini de sözlerine ekleyerek futbolcularına adeta göz dağı verdi. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız golcü Adriano hakkında da konuşan Mancini, "Form kazanmaya başladı ancak Pazar günü oynayıp oynamayacağına karar vermedim" dedi.