İnternet Kafe Sahipleri Ve Denetim Komisyonu Toplandı

YOZGAT (AA) Yerköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Huriye Oktaze başkanlığında internet kafe işletmecileri ve internet kafe denetleme komisyon üyeleri toplandı.

YOZGAT Yerköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Huriye Oktaze başkanlığında internet kafe işletmecileri ve internet kafe denetleme komisyon üyeleri toplandı. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ticari amaçla toplu kullanım sağlayıcı internet cafelerin uyması gereken kurallar anlatıldı. İnternet toplu kullanım sağlayıcıları kakındaki yönetmelik için internet kafe işletmecileri ile toplandıklarını ifade eden Oktaze, "İlçemizde bulunan internet kafe işletmeciler ile bilgi teknolojilerinin kullanımının yaygınlaşmasıyla internet cafelerin hissedile bilir derecede maksimum seviyede kullanımı arttı. Gençliği korumak, getirilen standartları uygulamak, şikayet ve önerileri değerlendirmek için toplandık. Resmi gazetede yer alan toplu internet kullanım sağlayıcıları yönetmenliğine göre ticari amaçlı internet toplu kullanım sağlayıcı iş yeri internet cafelerin uyması gereken kuralların yanı sıra oluşturulan komisyonun işleyişi hakkında çeşitli bilgiler verdik" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: