İnternet üzerinden dolandırıcılık yapan bir kişi yakalandı

İzmir'de, internet sitelerine satılık araç, cep telefonu ve bilgisayar ilanı verip, kapora aldığı 11 kişiyi...

İzmir'de, internet sitelerine satılık araç, cep telefonu ve bilgisayar ilanı verip, kapora aldığı 11 kişiyi dolandırdığı iddia edilen zanlı yakalandı.
İnternet üzerinden alışveriş sitelerindeki araç, cep telefonu ve bilgisayar satan kişiye, kapora verdikten sonra dolandırıldıklarını anlayan bazı vatandaşlar polise başvurdu. Kapora verdikleri şahsın ortadan kaybolması üzerine vatandaşlar şikayetçi oldu. Çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, internet aracılığıyla dolandırıcılık yapan kişinin, dolandırıcılık suçundan poliste kaydı bulunan A.C. (24) olduğunu tespit etti. Polis ekiplerince gözaltına alınan A.C, mağdurlar tarafından da teşhis edildi.
İnternet aracılığıyla 11 kişiyi dolandırdığı ileri sürülen zanlının, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz