İnternet Üzerinden Plaka Sorgulama Uygulaması Başladı

Edirne Belediyesi, Edirne kent merkezinde trafik düzenini sağlamak, trafik sıkışıklığını önlemek, araç park yerlerini düzen...

Edirne Belediyesi, Edirne kent merkezinde trafik düzenini sağlamak, trafik sıkışıklığını önlemek, araç park yerlerini düzen altına almak ve kenti ziyarete gelenler için araç park kapasitesini arttırmak için 20 kişilik bir parkmetre ekibi oluşturdu.

Edirne Belediye Meclis kararlarıyla parkmetre kapsamına alınan caddelerde alınacak işgal harçları Belediye Meclisi’nin aldığı kararla belirlenecekken belirlenen işgal harçları belediye görevlileri tarafından tahsilât fişleri kesilmek suretiyle tahsil edilecek.

Reklam
Reklam

Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, park borcu bulunan vatandaşların parkmetre borçlarını http://parkborcum.com/ web sayfası üzerinden sorgulayabileceği bir sonraki seferde eski borçlarıyla birlikte ödeme yapabileceklerini kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: