İnternetden kiralanan evler mercek altında

İnternet üzerinden kiraya verilen evlerde, fuhuş yapıldığı öne sürüldü..

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Oral, internet üzerinden ev kiralayan ayakçı emlakçılar hakkında, Vergi Dairesi Başkanlığı'na suç duyurusunda bulundu.

Emlakçı olarak geçinenler dikkat! Şapa oturabilirsiniz. Ne maliyeye ne de emlakçılar odasına kayıtlı olmayan ayakçı emlakçılar, bazı internet siteleri üzerinden kaçak bir şekilde ev kiraladığı ortaya çıktı. Günlük kirası 50 TL ile 200 TL arasında değişen evlerin fuhuş amaçlı kullanıldığı öne sürüldü. Günlük, haftalık ve aylık kiraya verilen evlerin, özellikleri de oldukça dikkat çekici. Özellikle İstiklal Caddesi üzerindeki evlerin bazıları deri koltuk döşemeli, plazma tv'li ve internet erişimine sahip.

Reklam
Reklam

ADIMIZ KÖTÜYE ÇIKARTILIYOR İnternet üzerinden ev kiralayan ayakçı emlakçılara göz açtırmayan Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konu hakkında yaptığı açıklamada, durumu Vergi Dairesi Başkanlığına ileteceklerini söyledi. Samsun'da kayıtlı üye kadar kaçak çalışan ayakçı emlakçı olduğunu belirten Oral, "Biz bu kişilerden bıktık. Bu kişiler hem işimize mani olduğu gigi, hemde emlakçıların adını kötüye çıkartıyor. Oda olarak yaptığımız araştırma sonrasında elde ettiğimiz tüm bilgileri bizzat ben Vergi Dairesi Başkanlığı'na ileceğim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz