İnternette patlayan seks skandalları

Meksika kökenli ABD'Li boksör Oscar de la Hoya’nın 2007 yılında çektirdiği file çoraplı, sütyenli ve kadın ayakkabılı fotoğrafları başına bela olmuştu.


Pekin Olimpiyatları'nda 8 altın madayla kazanarak dünya tarihine geçen ABD'li yüzücü Micheal Phelps, uyuşturucu içerken yakalanmıştı. Fotoğrafın 2008 kasım ayında çekildiği ortaya çıkmıştı.

Bu fotoğraf yüzünden 3 ay spordan men cezası almış ve sponsorlarından Kellogg sporcuya olan desteğini çekmişti.


Meksika kökenli ABD'Li boksör Oscar de la Hoya’nın 2007 yılında çektirdiği file çoraplı, sütyenli ve kadın ayakkabılı fotoğrafları başına bela olmuştu. 2008 yılında patlak veren skandal sonrası ünlü boksör, zor günler geçirmişti.

Reklam
Reklam

Obama ile giriştiği başkanlık yarışını kaybeden John McCain'in kızı Meghan, 2009 yılında twitter'dan bir fotoğraf paylaştı ve gündemin bir numaralı konusu oldu.

Muhafazar liderin kızı, binlerce kişinin tepkili mesajlarıyla karşılaştı.Önce "Sadece eğlenmeye çalışıyordum" diyerek, hesabını kapatmayı düşündüğünü söyledi. Daha sonra, "Kimseyi gücendirmek istemedim. Özür dilerim" diye yazarak, hesabını silmeyeceğini, ama daha dikkatli olacağını söyledi ve daha sonra fotoğrafı kaldırdı.


Amerikan futbolu oyuncusu Brett Favre, spor spikere Jenn Sterger'e çıplak fotoğraflarını yolladı. Olay ortaya çıktıktan sonra uzun süre konuşuldu.


2007 yılında çekilen Lindsay Lohan'ın bıçaklı fotoğrafları, internette yayıldı. O günden sonra Lindsay'ın skandalları peş peşe geldi. Uyuşturucu yüzünden tedavi görmesine rağmen kurtulamadı. Hatta bir süre cezaevinde kaldı.


Kara Şimşek ve Sahil Güvenlik dizilerinin yıldızı David Hasselhoff'un 2007 Mayıs'ında çekilen videosu ortaya çıkmıştı. Kızının çektiği videoda alkol sınırını aşan ünlü oyuncu, bir yandan kendi kendisiyle konuşurken diğer yandan hamburger ve papates kızartması yiyordu. Hasselhoff, skandal sonrasında 4 kez tedavi görmesine rağmen alkolü bırakamadı.

Reklam
Reklam

Oyuncu Kim Kardashian'ın erkek arkadaşı Ray J ile çektiği sevişme görüntüleri kısa sürede internette patladı.

Kardashian, porno film üreticisi ve filmi internete koyan Vivid Entertainment firmasını mahkemeye verdi. Ancak, bu film sayesinde Kardashian ününe ün kattı. Bazı dedikodulara göre filmi internete koyan kişi de kendisiydi.


Aktör Alec Baldwin, eski eşi Kim Basinger ile çocukları konusunda oldukça sorun yaşamıştı. Kızını arayan Alec Baldwin, kızının telefona gelmemesi üzerine ona "kaba, düşüncesiz küçük domuz" diye seslenmişti. Ses kaydı ortaya çıkınca kızından ve Kim Basinger'dan özür dileyen Baldwin, onu kendi kendine söylediğini dile getirmişti.