İnternetten dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 29 kişi gözaltına alındı

Hatay’da internet üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen, aralarında devlet memuru ve emniyet görevlilerinin de bulunduğu...

Hatay’da internet üzerinden dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen, aralarında devlet memuru ve emniyet görevlilerinin de bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı.

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, uzun süredir yürüttükleri soruşturma kapsamında aralarında devlet memuru ve emniyet görevlilerinin de bulunduğu 29 kişinin şüpheli sıfatıyla gözaltına alındığını belirtti.

Başsavcı Yazar, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Uzun bir süredir devam eden teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde, şeker, demir, cep telefonu, büyükbaş hayvan vb ucuz fiyat ile temin edebileceklerini söyleyerek, internet üzerinden ulaştıkları, ticaretle uğraşan insanların dolandırarak milyonlarca lira haksız menfaat temin eden, dolandırıcılık suçunu işlemek üzere oluşturulan, aralarında devlet memurları ve emniyet görevlilerinin de bulunduğu 29 şüpheli, Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğünce gözaltına alınmış olup, soruşturma devam etmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: