İnternetten TC kimlik numarası ilevergi ödeme kolaylığı

Tepebaşı Belediyesi'nin mükelleflere yönelik bir yeniliği daha hizmete sunduğu bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi'nin mükelleflere yönelik bir yeniliği daha hizmete sunduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Web sayfasından bu güne kadar sicil numarası ile belediyeye ait her türlü ödeme kredi kartıyla yapılıyor.

Bu hizmet vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Gelişmiş teknolojiler kullanılarak güncel güvenlik önlemlerinin alınması suretiyle yapılan bu hizmete ilave olarak 2012 vergi dönemi öncesinde vatandaşlar TC kimlik numaraları ile ödeme imkanına sahip oluyor.

Reklam
Reklam

Bunun için www.tepebasi.bel.tr sayfasından e-belediye linkinin tıklanıp açılacak sayfada "TC Kimlik No ile Tahsilat" butonuna basmak yeterli olacak.

Bu hizmet sayesinde vatandaşların işlemlerini yapmak için sadece TC kimlik bilgilerini kullanması yeterli olacak. Belediyeye gelmeden, güvenli, makbuz dekontlu ve gerçekleşip gerçekleşmediği anında görebilecek uygulamayla ödeme yapma olanağı sunuluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz