İntihar Eden Banka Güvenlikçisi Hayatını Kaybetti

Kuşadası’nda çalıştığı bankada ruhsatlı silahıyla kendini vurarak intihar girişiminde bulunan güvenlik görevlisi, yapılan tüm müdahalelere...

Kuşadası’nda çalıştığı bankada ruhsatlı silahıyla kendini vurarak intihar girişiminde bulunan güvenlik görevlisi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatı kaybetti.

Bilindiği gibi, Kuşadası Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bünyamin Yılmaz, dün akşam mesai saati bittikten sonra Saat: 18.55 sıralarında iddiaya göre banka müdürüyle tartıştıktan sonra belinden çıkardığı ruhsatlı silahını kendi başına dayayarak, intihara kalkıştı. Başından vurularak, kanlar içerisinde yere düşen güvenlik görevlisi olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Durumu ağır olan ve Kuşadası Devlet Hastanesi’nde hemen ameliyata alınan Bünyamin Yılmaz isimli güvenlik görevlisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden güvenlik görevlisinin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Aydın’dan 10 gün önce Kuşadası’na tayin olan banka güvenlik görevlisinin neden intihar ettiğinin henüz netleşmediği öğrenildi. Soruşturma yürütülen olayla ilgili polis ve banka yöneticileri tarafından açıklama yapılmazken, güvenlik görevlisi Bünyamin Yılmaz’ın banka müdürüyle tartıştıktan sonra intihar ettiği ve ailevi sorunları bulunduğu yolunda iddialar bulunuyor. Tarım Sanayispor, Çine Madranspor, Uyanspor ve bir dönem de Aydınspor'da futbol oynayan Bünyamin Yılmaz, otopsinin ardından memleketi Aydın’da toprağa verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: