İntihar ediyorum dedi ama sızıp kaldı!

İntihar edeceğim diyerek ailesini aradı ama alkol alıp uyuya kalınca belki de ölmekten kurtuldu.

Yakınlarını arayarak intihar edeceğini söyleyen Hasan Yıldız, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Yıldız'ın alkol aldıktan sonra sızıp kaldığını belirledi.Olay, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Konuksever Mahallesi'nde meydana geldi.

41 yaşındaki Hasan Yıldız, yakınlarını arayarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olayı polise haber veren yakınları, Yıldız'ın hayatından endişe ettiğini bildirdi. İhbar sonrası Hasan Yıldız'ın Konuksever Mahallesi 785 Sokak Numara 59'daki evine, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Reklam
Reklam

ALKOL ALIP UYUMUŞ 4 katlı binanın en üst katında oturan Yıldız'ın evine itfaiye merdiveniyle çıkan polis ve itfaiye ekipleri, balkon kapısından içeri girdi. Kısa süre sonra olayın intihar olmadığı, Hasan Yıldız'ın evinde alkol aldıktan sonra uyuya kaldığı ortaya çıktı. Dairenin giriş kapısını açan polis, Yıldız'ı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Yıldız'ın hayatından endişelenen yakınları ise olay sonrasında rahat bir nefes aldı.

İntihar ediyorum dedi ama sızıp kaldı! | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: