İntihar etti

'Ayaz' filminde yardımcı oyuncu olarak görev alan 25 yaşındaki Hale Türkel, kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde çekilen 'Ayaz' filminde yardımcı oyuncu olarak görev alan 25 yaşındaki Hale Türkel, kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Olay Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Tepe Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Tek başına yaşayan 25 yaşındaki Hale Türkel, girdiği ruhsal bunalım sonucu çok miktarda ilaç içti. Genç oyuncu ilaç içtikten sonra arkadaşı Y.E.D'yi aradı. Eve gelen arkadaşı Y.E.D, arkadaşı Hale Türkel'i Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye kaldırılan Türkel doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

[**HALE TÜRKEL (FOTO GALERİ)

**](http://birbak.mynet.com/galeri/intihar-etti/9904/254969)[](http://birbak.mynet.com/galeri/intihar-etti/9904/254969)

Genç kadının arkadaşı Y.E.D poliste verdiği ifadede; Hale Türkel'in bildiği bir sıkıntısının olmadığını, en son buluştuklarında Türkel'i üzgün gördüğünü, neden üzgün olduğunu sorduğunu ancak genç kadının kendisine bir şey anlatmadığını söyledi.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nün kayıtlarına olayın intihar olarak girdiği öğrenilirken, ailesi olayın intihar olmadığını, Türkel'in ilaçlara karşı alerjisi olduğunu, alerjik bir durumdan dolayı hayatını kaybettiğini belirtti.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.