İntihar girişiminde bulunan Caner Toygar'ın hastaneden ilk görüntüsü! Caner Toygar neden intihar etti?

"Son sözler güzeldir" paylaşımı yapıp intihar girişiminde bulunan Caner Toygar'ın hastaneden ilk görüntüsü geldi. Durumu iyi olan Caner, kendisini merak edenlere mesaj da gönderdi. Peki Caner Toygar kimdir ve neden intihar girişiminde bulundu?

Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı büyük aşkla tanınan Caner Toygar iddialara göre evinde canına kıymaya kalkıştı. Caner Toygar2ın sağlık durumu ve neden intihat girşiminde bulunduğu merak ediliyor.

HASTANEDEN GÖRÜNTÜSÜ GELDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi.

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

NE OLMUŞTU?

Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Caner Toygar'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi yapımcı Ali Özbir, Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu ve tedavi altına alındığı bilgisini doğruladı.

Instagram hesabından son yaptığı paylaşımda "Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürprizler var son sözler güzeldir" ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayında veda niteliğinde konuşmasıyla ağlayarak canlı yayını bitirdi.

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde, memleketi Adana’da dünyaya geldi. Maddi durumu orta seviyede olan bir aile yapısı içinde büyüdü. Kendisini bu anlamda geliştirme yolunda ilerledi. Eğitim hayatı pek parlak sayılmayan Caner Toygar, liseden sonra eğitime devam etmedi. Bu süreçten sonra sürekli çalıştı. 2012 yılında ise kendisini derin üzüntüye boğan bir olay yaşadı ve abisi Tamer Toygar’ı kaybetti.

2003 yılında dönemin en çok konuşulan ve sıklıkla takip edilen programlarından olan ‘Benimle Evlenir Misin?’, Caner Toygar’ın ilk televizyon macerası oldu. Onun sayesinde program daha popüler bir hale geldi ve programda aşk yaşadığı Tülin Koca için ciddi mücadeleler verdi. İkilinin ilişkisi o dönemin en çok konuşulan konuları arasındaydı ve bir evlilik geçirdiler. Evlilikleri uzun sürmeyerek ayrılma kararı aldılar. Caner Toygar, katıldığı bir televizyon programında Tülin Koca’ya sinirlenerek kafasında bardak kırdı ve uzun süre gündemden düşmedi.

2009 yılında ‘Naber Fıstık’ adında bir albüm çıkardı fakat beklediği ilgiyi göremedi. Albümünden beklediği sonucu alamayınca, oyunculuğa yöneldi. ‘Lanetli Anahtar’ ve ‘Çiçekçi Kız’ adında iki televizyon projesi içinde yer aldı fakat diziler tutmadığı için kısa sürede final yapmak zorunda kaldı.

Beklediği ilgiyi göremeyen Caner, küçük bir köfteci dükkanı açtı. Daha sonra Esra Erol’un evlendirme programına katıldı ve dikkatleri yeniden üzerine çekti.

Anahtar Kelimeler: