İntihar girişiminde bulunduğu sanılınca, polis alarma geçti

Bodrum'da, sinir krizi geçirip, elindeki kurusıkı tabancayla yere yığılan 50 yaşındaki M.B.'nin intihar girişiminde bulunduğu sanılması polisi harekete geçirdi.

BODRUM,(Muğla),(DHA) Tabancanın hiç ateşlenmediği ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.

Konacık Mahallesi'nde yaşayan ve kısa bir süre önce annesini kaybettiği öğrenilen M.B., saat 16.00 sıralarında sinir krizi geçirip, bağırıp, çağırmaya başladı. Sesler üzerine komşusu 53 yaşındaki Sibel Sevengül, yalnız yaşayan M.B.'yi merak edip evine gitti. Kapının açık olduğunu görüp, içeri giren Sevengül, komşusunu yerde elinde tabancayla görünce intihar girişiminde bulunduğunu sanıp, polis ve 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Bunun üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Reklam
Reklam

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş da beraberinde üç emniyet amiri ile olay yerine geldi. Yerde yarı baygın halde yatan M.B.'nin elindeki kurusıkı olduğu belirlenen tabancanın hiç ateşlenmediği belirlendi. M.B.'nin sinir krizine bağlı baygınlık geçirdiği anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı. M.B., ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan M.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Anahtar Kelimeler: