İntihar Teşebbüsünü Telefon Kameralarına Kaydettiler

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, Akşam saatlerinde Eyyübiye mahallesinde bulunan 20 metre yükselliğindeki aydınlatma direğine çıkan bir kişinin intihara kalkıştığını görenler polisi aradı.

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, Akşam saatlerinde Eyyübiye mahallesinde bulunan 20 metre yükselliğindeki aydınlatma direğine çıkan bir kişinin intihara kalkıştığını görenler polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye giden polisler, direğe çıkan kişinin daha önce de birçok kez benzer girişimlerde bulunan Muhittin A. olduğunu saptadı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de önlem aldığı bölgede, polisler bir saat boyunca konuştuğu Muhittin A.'yı ikna etmek için dil döktü. Çok sayıda kişi meraklı gözlerle izlediği intihar teşebbüsünü cep telefonları kamrealarına kaydedip sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Polisin ikna etmeyi başardığı ve direkten indirdiği Muhittin A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: