İpek Soylu Wimbledon’dan Döndü

İngiltere’de gerçekleştirilen Wimbledon Tenis Turnuvası’na katılarak gençlerde ana tabloya girmeyi başaran Milli Tenisçi İpek Soylu...

İngiltere’de gerçekleştirilen Wimbledon Tenis Turnuvası’na katılarak gençlerde ana tabloya girmeyi başaran Milli Tenisçi İpek Soylu yurda döndü.

Londra’da gerçekleştirilen tenis turnuvasında gençlerde ana tabloya kalan İpek Soylu, 3. tur maçında Alman Antonia Lottner'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda ederken, bugün antrenörü ile birlikte Türk Hava Yolları’nın (THY) tarifeli bir seferi ile Londra’dan İstanbul’a geldi.

“İNANINCA BAŞARAMAYACAĞINIZ HİÇ BİRŞEY YOK”

16 yaşında raket, ana tabloya kalmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Özellikle elemede yağmur yağdı. Ama iyi olan kazandı her zaman. İsterdim ki daha iyisi olsun, ama tabi her şey küçük küçük hedefler koyarak gerçekleşecek. Bundan sonra Türkiye’de birkaç turnuvam var, onları oynayacağım. Ardından da Kanada’da hazırlık turnuvası var. Şu an biz önceki nesillere göre daha şanslıyız. Şartlar olsun, sponsorlar olsun, imkanlar olsun artık önümüzde yol gösterecek insanlar da oluyor. Geçmiş de bu imkanlara sahip olamayan çok sporcumuz var. Bu yüzden o şansı kaybedenler çok oldu. Fakat şuan her şey mümkün. Türkiye’de tenis gelişti. İnandığınız zaman yapamayacağınız hiçbir şey yok. Zaten imkanlar var elinizde. O yüzden herkes hedeflere yönelik çalışsın” dedi.

Reklam
Reklam

“FEDERER’LE YAN YANA MAÇ OYNADIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM”

Benim müsabakamda Federer, Center Court da maç yapıyordu. Benim ayrı bir korttaydım, ama Federer de hemen yanımdaydı yani. Seslerini duyuyordum. Bir an maçtayken, nerdeyim ben dedim. Bir yandan birçok insanın alkışları geliyor. Bir yandan da ben maç oynuyorum, en az 100 kişi izliyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: