İpekyolu Kalkınma Ajansı'na 50 proje

İpekyolu Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Mali Destek Programı'na toplamda 236 proje başvurusu gelirken, Adıyaman'dan 50...

İpekyolu Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Mali Destek Programı'na toplamda 236 proje başvurusu gelirken, Adıyaman'dan 50 proje başvurusu yapıldı.
İpekyolu Kalkınma Ajansı Adıyaman Temsilcisi Osman Sert, açıklamasında, geçen yıla oranla önemli bir proje artış başvurusu yapıldığını, projelerin içerik olarak da zengin olduğunu söyledi. İpekyolu Kalkınma Ajansı 2011 yılı Mali destek Programı başvurularının, 26 Ağustos tarihinde sona erdiğini hatırlatan Sert, ajansa 3 ilden 236 başvuru yapıldığını bildirdi.
Adıyaman'dan, Turizm Mali Destek Programı'na 31, Üniversite-Sanayi-Toplum İşbirliği Projesi'ne19 başvuru geldiğini belirten Sert, ''Turizm Mali Destek Programı'na yapılan başvurulardan 25 tanesi kamu, 6 tanesi ise KOBİ'lerden oldu. Üniversite-Sanayi ve Toplum İşbirliği Programı'nda ise 8 kamu, 11 KOBİ başvurusu geldi. Gaziantep ilinden 107 Üniversite-Sanayi ve Toplum İşbirliği, 58 adet Turizm Mali Destek Programı olmak üzere 165 proje başvurusu yapıldı. Kilis ilinden de 9 Turizm Mali Destek Programı, 12 Üniversite-Sanayi ve Toplum İşbirliği Mali Destek Programı'na başvuru olmak üzere 21 başvuru yapıldı. Proje değerlendirme raporunun önümüzdeki ay içerisinde açıklanmasını bekliyoruz.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz