iPhone 4S’e ilk o kavuştu

Apple’ın 4 Ekim tarihinde tanıttığı iPhone 4S, 14 Ekim’de kullanıcılarla buluşacak.

7 Ekim tarihinden itibaren ön siparişleri kabul eden firma, ilk gün 1 milyon sipariş ile rekor kırmış ve stokları tüketmişti. Kullanıcılar heyecanla 14 Ekim tarihini beklerken şanslı bir Alman, iPhone 4S’ine kavuşmuş bile.
Deutsche Telekom, iPhone 4S resmi olarak tanıtılmadan haftalar önce siparişleri kabul etmeye başlamıştı. Görünüşe göre erken sipariş vermek bazı kullanıcıların işine yaramış. Bir Alman müşteri, iPhone 4’ünü dün teslim almış ve ilk fotoğrafları internette paylaşmış.

Resimlerde görebileceğiniz gibi iPhone 4S’in kutusu, iPhone 4’ün kutusuna bir hayli benziyor. Bunun yanında cihazın arka kısmına “4S” ibaresi yerleştirilmemiş. iPhone 4’ün model kodu A1332 iken iPhone 4S’in kodu A1387 olarak belirlenmiş.

Reklam
Reklam

Resimleri yayınlayan kullanıcı iPhone 4S’in performansı hakkında bir bilgi vermemiş. Ancak Siri özelliği ve iOS 5 ile ilgili birkaç ekran görüntüsü yayınlamış. Siri özelliği, ilk etapta Almanca, İngilizce ve Fransızca dillerini destekliyor. Ancak ileride yeni dillerin de buna ekleneceği söyleniyor. Türkçe desteğinin gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek.

iPhone 4S’e erken kavuşan kullanıcıların, bir yanlışlık sonucu bu şansa eriştikleri belirtiliyor. Yani yüzbinlerce kişi halen 14 Ekim tarihini bekliyor. Analistler, 14 Ekim sonrasında ilk 3 günde 3 milyon iPhone 4S satılmasını bekliyor. Yıl sonuna kadar ise bu rakam 25 milyona ulaşabilir.

[

****](http://www.scroll.com.tr/52961/iphone-4s%e2%80%99e-ilk-o-kavustu/2/)