iPhone 5 Eylül’de geliyor!

Apple’ın yeni iPhone için firmalar hazırlıklara başladı.

Yazın sonuyla birlikte yeni iPhone’a dair bilgiler de artmaya başladı. Artık söylentilerden öte saygın siteler yeni iPhone hakkında edindikleri son bilgilerle kullanıcıların merakını körüklüyor. Gelen bilgilere göre artık Apple’ın iş ortakları da hazırlıklarına başlamış durumda.

Daha önce birçok saygın sitesi tarafından ortaya atıla 12 Eylül tarihi, şimdi de ABD’li mobil operatör AT&T’den gelen bilgilerle gündeme geldi. BGR’ın haberine göre Apple’ın en önemli iş ortaklarından olan AT&T, sonbahar aylarındaki bazı aktivitelerini iptal etti. Bu aktiviteler arasında bazı toplantılar ve çalışanlar için eğitim çalışmaları da var. İptal sebebi olarak ise “büyük lansman” gösterilmiş. Lansmanın hangi ürün hakkında olduğu açıklanmasa da tarihler iPhone 5′in gelişiyle uyumlu görünüyor.

Reklam
Reklam

Bir süredir belirtildiği gibi Apple’ın 12 Eylül’de yeni iPhone’u tanıtıp ön siparişlere başlaması bekleniyor. İlk iPhone’ların teslim tarihi olarak ise 20 Eylül işaret ediliyor. Dolayısıyla belki de önümüzde 1 aylık bir süre kalmış durumda. Tabii iPhone’un Türkiye’ye gelmesi daha da uzun zaman alabilir.

[

**The Wolverine, Devam Filmi Olmayacak mı?

**](http://www.scroll.com.tr/88196/the-wolverine-devam-filmi-olmayacak-mi/)