Iphone 5 Yeni Fiyatı Ve Turkcell Farkıyla Bimeks Mağazalarında Satışta

IPHONE 5 Turkcell farkıyla 2,149 TL’ye tüm Bimeks bugün bimeks.com.tr ‘de yarından itibaren ise tüm...

IPHONE 5 Turkcell farkıyla 2,149 TL’ye tüm Bimeks bugün bimeks.com.tr ‘de yarından itibaren ise tüm Bimeks mağazalarında satışa sunulacak.

En yeni teknolojinin, en iyi fiyatla buluştuğu Bimeks, şimdi türünün son örneği Iphone 5’lere 2.149 TL’ye satışa sunuyor. Bimeks online alışverişlerinde bugün itibari ile satışı başlayacak olan Iphone 5’ler yarından itibaren ise tüm Bimeks mağazalarında yerini alacak.

Performans ve tasarımda sahip olduğu yenilikler ile kısa zamanda satış rekorları kıran I Phone, ürün tasarım özellikleri bakımından 7,6 milimetrelik incelik, 4 inç'lik daha "uzun" ekran ve daha hafif yapısıyla yeni alışkanlıkları beraberinde getirdi.

Reklam
Reklam

Yeni ürünleri uzun zaman beklemek zorunda kalmadan, tek seferde ve uygun fiyata bulabileceğimiz teknoloji mağazaları müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Alanında öncülüğüyle bilinen Bimeks de bu misyon ile hareketle I Phone 5’i Türkiye’de satışa sunan ilk firmalar arasında yer almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: