iPhone 5C Ortaya Çıktı

Çinli WeiPhone sitesi tarafından iPhone 5C adı yazılı plastik ambalaj kutularının fotoğrafı yayınlandı. Kutuların gerçek olup olmadığı belli değil, ancak dedikodulara konu olan ucuz iPhone olabilir.

Fransız Nowhereelse.fr sitesinin Apple ve birçok şirketle ilgili geçmişi sağlam. Daha önce yaptığı bazı sızıntı haberleri gerçek olmuştu. Site, Çinli WeiPhone tarafından yayınlanan iPhone 5C isimli ambalaj kutularını da ilk fark eden yer oldu. Beyaz renkli kutular şaşalı bir görüntüye sahip değil. Cihaz, ilgili aksesuarlar ve dokümanların yer alacağı kutuların ön kapağı muhtemelen ürünün rengini gösterecek duruyor.

Asıl dikkat çeken nokta ise iPhone 5C yazısı. C harfi için farklı yorumlar var. Tahminlerden bir tanesi İngilizce renk anlamına gelen Colour kelimesinin C’si olduğu yönünde. Ayrıca Cheap yani ucuz kelimesinin C’si olduğunu öne sürenler var. Bunun tam olarak ne anlama geldiğini ise cihaz resmi olarak tanıtıldığında öğreneceğiz. Apple’ın söylentilere konu olan ekonomik iPhone’u dedikodulara malzeme olmuş ve sızıntılara maruz kalmıştı. iPhone 5S ile birlikte üretiminin başlayacağı söyleniyor. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.

Reklam
Reklam