iPhone 5’in prototipi ortaya çıktı!

Ne kadar doğrudur bilinmez geçtiğimiz gün Singapur semalarında iPhone 5 prototipi olduğu iddia edilen resimler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı iPhone 5 akıllı telefon olduğu iddia edilen birçok resim ortaya atıldı. Bu resimlerin hemen hemen hepsinin yalan olduğu belirlendikten sonda dün ortaya çıkan bir fotoğraf iPhone 5 resimleri arasında yerini almayı bildi. Singapur’da ortaya çıkan bu resimler öncelikler Facebook üzerinden dağıtılmaya başlandı.

Ardından uzak doğulu sitelerin yaptığı haberlerle üne kavuşan sözde iPhone 5 resimleri şimdilerde oldukça popüler. Yeni iPhone konseptinde olacağı söylenen farklı bağlantı yapısı bu resimlerde de gözüküyor. Fakat giriş portunun üzerinin siyah renk ile kapatılması bu ürünün sahte olduğunun göstergesi. Ben ve birçok arkadaşımda bu iPhone benzeri ürünün yeni gelecek Apple’ın telefonu olmayacağı konusunda hemfikiriz. Muhtemelen bu akıllı telefon Çin’li bir üretici tarafından çıkartılan iPhone klonu.

Reklam
Reklam

[

**Yeni iPhone’un resimlerini görmek için tıklayın

**](http://www.scroll.com.tr/87338/iphone-5in-prototipi-ortaya-cikti/)