iPhone 5S’in üretim görüntüleri sızdırıldı

Apple iPhone 5S’n üretim bandı görüntüleri ortaya çıktı.

Apple’ın merakla beklenen iPhone 5S modeli için geri sayım başlarken üretim aşamasındaki yeni telefonun görüntüleri ortaya çıktı. iPhone 5S’in üretimini gerçekleştiren Foxconn üretim bandını ve telefonun ön paneline ortaya çıkaran görsellerde iPhone 5S’e dair küçük ayrıntılar gözden kaçmadı.
iPhone 5S’in ön paneli iPhone 5 ile neredeyse aynı ancak ön kameranın bulunduğu üst bölümde yeni sensör için ekstra yer açılmış. Ayrıca farklı şerit kablolar kullanılan iPhone 5S’in ön kamerası ve ekranı neredeyse bir önceki modelle aynı. Daha büyük ekran bekleyen kullanıcıları üzecek bu gelişmeye rağmen iPhone 5S’de düşük fiyatlı iPhone modelinde olduğu gibi 3 farklı renk alternatif sunulabilir.
Nowhereelse.fr tarafından sızdırılan görüntüler Foxconn fabrikası çalışanlarının yine zor şartlarda çalıştığını gözler önüne seriyor.Üretim bandında çalışan işçlerin bant üzerinde uyudukları, maske ve gözlük takmadıkları görünüyor.
Analistler düşük fiyatlı iPhone modelinin önümüzdeki hafta başlayacak WWDC konferansında iPhone 5S’in tanıtımından sonra duyurulmasını bekliyorlar. Ayrıca konferansta yeni iOS sürümü olan iOS 7’nin de tanıtılacak. Apple WWDC ile ilgili daha fazla bilgi içn bizi takip etmeye devam edin.
[** **](http://www.scroll.com.tr/113158/tum-zamanlarin-en-tehlikeli-android-zararlisi-kesfedildi/)
Anahtar Kelimeler: