iPhone 5S’te hatalar ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 7.0.2 sürümü kilit ekranındaki hatayı düzeltti, ancak beraberinde bazı sorunları da getirdi.

iOS 7′nin kullanıcıların hayatına girmesiyle birlikte problemler de su yüzüne çıktı. Kilit ekranındaki paralonın atlanmasına sebep olan güvenlik açığı 7.0.2 sürümüyle birlikte düzeltilmişti. Ama iPhone 5S sahipleri için güncelleme bazı sorunlara sebebiyet verdi gözüküyor.

Bazı kullanıcılar tarafından gönderilen e-mailler ve destek forumlarında yazan şikayetler iPhone 5S’le ilgili problemlerin olduğunu gösteriyor. Güncelleme sonunda cihazın başlama ekranında kaldığı ve birkaç girişime rağmen telefonun çalıştırılamadığı belirtilen sorunlar arasında. Aynı problemi bazı iPhone 4 ve 4S kullanıcılarının da yaşadığını belirtelim.

Reklam
Reklam

Güncellemeden sonra yaşanan sorunlar arasında iPhone 5S’te renklerle ilgili hatanın olduğu, hareketlerin bazılarının algılanamadığı, iTunes’un başlatılamadığı gibi problemler var. Bu tür hatalar iPhone 5S ve diğer iPhone kullanıcıları için üzücü bir durum. Umarız Apple en yakın zamanda kapsamlı bir güncelleme ile yaşanan hataları ortadan kaldırır.