iPhone 6’nın ekranı 4.8 inç mi olacak?

Dedikodu çarkları son hızıyla dönmeye devam ederken, Apple ve yeni iPhone modelleriyle ilgili söylentiler de sürekli ortalıkta dolaşıyor. Hazırlanan bazı konsept resimler ise ilgi çekici.

Geçtiğimiz hafta iPhone 6 hakkında bir takım söylentiler çıkmıştı. Bu söylentiye göre cihaz 4.5 inçlik ekrana ve polikarbonat gövdeye sahip olacak. Ancak bunların ne kadar doğru olduğu da meçhul. Birçok kişi iPhone 6′yı önümüzdeki sene bekliyor, zira bu sene içinde iPhone 5S ve ucuz bir iPhone’un çıkacağı tahminleri yapılıyor.

Ancak iPhone 6 hakkında yapılan bazı konsept çalışmalar var. Bu çalışmalar Martin Hajek tarafından yapıldı. Resimlerdeki iPhone 6, 4.8 inçlik bir ekrana sahip ve üstünde Home tuşu yer almıyor. iPad mini’ye benzer bir tasarımda olan konsept çalışmalardaki cihaz ekran büyüklüğü olarak, Galaxy Note 2 ile karşılaştırılmaz. Ancak Hajek’in çalışma kavramına bakarsak tasvir edilen telefon, S4, HTC One veya Xperia Z ile rekabet edebilecek türden. Tasarımda Home tuşunun olmaması da diğer dikkat çeken bir detay.

Reklam
Reklam

[**

**](http://www.scroll.com.tr/107223/fiber-internette-minimum-hiz-25-mbps/)

Anahtar Kelimeler: