iPhone’a 3D çekim özelliği

iPhone’un onlarca özelliği bulunsa da 3D özelliği bu özellikler arasında değil ne yazık ki

Ancak Snapily3D uygulaması, iPhone kamerasını kullanarak 3 boyutlu resimler ve videolar çekmenize olanak tanıyor.

iPhone 3GS, iPhone 4/4S, iPod Touch 3.nesil ve iPad ile uyumlu olarak çalışan uygulama, 3D çekim yaptığınız esnadaki işlemleri ekranda gösteriyor ve size yardımcı olması için izlemeniz gereken yolları adım adım bildiriyor. Eğer birden fazla kişinin yer aldığı fotoğraflar veya videolar çekmek istiyorsanız, bu konuda endişelenmenize gerek yok.

Çünkü uygulamanın yüz algılama özelliği sayesinde, herkesin doğru bir şekilde çerçeve içerisine girip girmediği tespit edilerek en doğru çekimi yapmanız sağlanıyor. 3 boyutlu olarak çekilen videolar veya resimler, daha sonradan 3D gözlükler kullanılarak izlenebiliyor.

Reklam
Reklam

Gözlük olarak standart kırmızı ve mavi lensli gözlükler kullanılsa da uygulama sahip olduğu “cross-eyed” özelliği sayesinde videoları ve resimleri çekerken farklı bir teknik kullanıyor ve bu sayede çekilenleri daha sonradan gözlük kullanmadan 3 boyutlu olarak izleyebiliyorsunuz. Görüntüleri direk olarak Facebook, Twitter, Flickr ve YouTube gibi sitelerde yayınlayabilen uygulama Apple Store’dan 1.99 dolara indirilebiliyor.

[

****](http://www.scroll.com.tr/60894/parlayan-elma-logosu-iphoneda/)