iPhone’unuzu profesyonel kameraya çevirin

Son dönemde akıllı telefonlar ile çekilen fotoğrafların sayısında artma var. Bunu bilen aksesuar üreticileri akıllı telefonlara yönelik ürünlere ağırlık verdiler.

SnappGrip firması tarafından geliştirilen fotoğraf aksesuarı hali hazırda oldukça popüler olan iPhone ve Samsung Galaxy S3 akıllı telefonlar ile çalışabiliyor. Sadece bir donanım sunmayan SnappGrip aksesuarıyla birlikte kamera özelliklerini kullanabileceğiniz bir de uygulama sunuyor. Kompakt yapıdaki bu aksesuar akıllı telefona kolaylıkla monte edilebiliyor ve akıllı telefon bir anda profesyonel ayarlar yapabileceğiniz bir fotoğraf makinesine çevriliyor.
Resimlerde görmüş olduğunuz aksesuar manuel olarak zum in/out özelliğini telefonunuzun kamerasına ekliyor, bunun yanı sıra fotoğraf çekmek için üst bölümde bulunan tuşa yarım bastığınızda kamera odaklanarak fotoğrafı çekmeniz için hazır hale geliyor. Kameranızın özelliklerine ek olarak Protrait / Landscape / Flash / Video özellikleri ekleyen bu aksesuar Bluetooth üzerinden akıllı telefon ile iletişim kuruyor.
Herhangi bir kablo sorunu olmaksızın çalıştırabileceğiniz bu ürünün fiyatı ise biraz pahalı. 199 pound gibi bir fiyatla İngiltere’de satışa sunulan ürün şimdilik ülkemizde satılmıyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/99575/saab-phoenix-gelecegi-tasarladi/)