İP'li Yönetici 15 Yaşındaki Kız Arkadaşı Için Kan Döktü

İşçi Partisi (İP) Eyüp İlçe Teşkilatı yönetiminde görev yapan evli ve bir çocuk babası Nurettin...

İşçi Partisi (İP) Eyüp İlçe Teşkilatı yönetiminde görev yapan evli ve bir çocuk babası Nurettin B.’nin (43), 15 yaşındaki bir kızla yaşadığı yasak aşk kanla noktalandı. Nurettin B., kızın ailesinin isteği üzerine kendisini uyaran İP Eyüp İlçe Başkanı Bülent Taşpınar'ı öldürdü, İP İstanbul İl Yöneticisi Özay Gökçe'yi de bacağından yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Kızları Ö.T.’nin (15), İşçi Partisi Eyüp İlçe Teşkilatı yönetiminde görevli evli ve bir çocuk babası Nurettin B. ile yaşadığı ilişkiden rahatsızlık duyan aile, bu duruma son verebilmek için partinin il ve ilçe yönetiminden yardımcı olmalarını istedi. Taraflar 29 Eylül'de 18:00 sıralarında Alibeyköy’deki bir kafede konuşmak amacıyla bir araya geldi. Ancak Ö.T. ve Nurettin B.’nin “Birbirimizi seviyoruz. Ayrılmayacağız.” şeklindeki açıklamaları üzerine tartışma yaşandı. Nurettin B., silahını çekerek konuşmak için bir araya geldiği İP Eyüp İlçe Başkanı Bülent Taşpınar (32) ve teşkilatlardan sorumlu İP İstanbul İl Yöneticisi Özay Gökçe’ye (53) kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan Taşpınar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özay Gökçe de bacağından yaralandı.

Reklam
Reklam

Polis ekiplerince gözaltına alınan saldırgan Nurettin B., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: