İpotekli Tapusunu Geri Alamayınca Bankayı Ateşe Vermek Istedi

Kocaeli'de, kullandığı kredinin borcunu ödemesinin ardından ipotek ettirdiği evin tapusunu geri almak isteyen kişi, tapusunu hemen alamayınca yanında getirdiği benzin

Kocaeli'de, kullandığı kredinin borcunu ödemesinin ardından ipotek ettirdiği evin tapusunu geri almak isteyen kişi, tapusunu hemen alamayınca yanında getirdiği benzin bidonuyla bankayı yakacağını söylemesi üzerine gözaltına alındı.

Yenişehir Mahallesi'ndeki evini ipotek ederek bir bankanın Kocaeli şubesinden 100 bin TL'lik kredi kullanan Ömer A, borcunu ödedikten sonra başka bir bankadan tekrar kredi kullanabilmek için söz konusu banka şubesinden borcunun bulunmadığına dair yazı ile ipotek ettirdiği evinin tapusunu istedi.

Reklam
Reklam

Banka görevlilerinin tapusunu geri alabilmesi için 15 gün beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine bankadan ayrılan Ömer A, kısa süre sonra yanında benzin dolu bir bidonla tekrar banka şubesine geldi.

Bidondaki benzini dökerek bankayı ateşe vereceğini söyleyen Ömer A, banka müşterileri arasında bekleyen bir zabıta memuru tarafından etkisiz hale getirildi.

Daha sonra polis ekiplerine teslim edilen Ömer A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: