İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz: -"Göreve geldiğimiz günden bu yana 36 ay içinde yaptığımız hizmetlerde hedefimizin yüzde 70'ini yerine getirdik"

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 36 ay içinde yaptığımız hizmetlerde hedefimizin yüzde 70'ini yerine getirdik"

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 36 ay içinde yaptığımız hizmetlerde hedefimizin yüzde 70'ini yerine getirdik" dedi.

Karagöz, İpsala Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiğinden bu yana geçen 3 yılı değerlendirdi.

Borçlu bir belediye devraldıklarını ancak borçlarını yavaş yavaş azaltmaya başladıklarını ifade eden Karagöz, belediyenin araç parkındaki araç sayısını arttırdıklarını ve kültür sanat faaliyetlerine ağırlık verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Hizmetlerinin artarak süreceğini anlatan Karagöz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 36 ay içinde yaptığımız hizmetlerde, hedefimizin yüzde 70'ini yerine getirdik" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: