İpsala Belediye Başkanı Seçilen Kerman, Göreve Başladı

EDİRNE (AA) - İpsala İlçesinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Mehmet Kerman düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

EDİRNE - İpsala İlçesinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Mehmet Kerman düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı. Kerman, törende yaptığı konuşmada, bu günden itibaren, herkesin belediye başkanı olacağını, hiç kimseye ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Kendisi için şu andan itibaren particiliğin bittiğini anlatan Kerman, "Benim ceketimdeki rozetimi çıkarttım kenara koydum. Benim için şuandan itibaren particilik bitti. Siyaset bitti. Ben beş yıllığına tüm İpsala halkından vekalet aldım. Sadece ve sadece tek dileğim verdiğim sözleri yerine getirmek. İpsala halkına güzel hizmetler sunmak. İpsala'yı belediye başkanı olarak sadece ben değil, meclis üyelerimiz değil, tüm İpsala halkı ile birlikte yöneteceğiz" dedi. Konuşmaların ardından Kerman, eski Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’den koltuğu devir alarak makam koltuğuna oturdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: