İpsala’da 2. Uluslararası Tekvando Şenliği'ne Erteleme

EDİRNE (AA) - İpsala'da bugün yapılması planlanan 2. Uluslararası Tekvando Şenliği, organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz tarafından ertelendi.

Sporcular geri döndü Yunanistan'ın İskeçe şehrinden gelen tekvando antrenörlerinden Ali Yürükoğlu da tekvando şenliğinin ertelenmesi nedeniyle 80 sporcuyla Yunanistan'a dönüş için hazırlandıklarını söyledi. Kırklareli'den gelen sporcuların antrenörü Gökhan Yeşiltepe ise İpsala Kaymakamlığı'nın organizasyonu olduğu için şenliğe katılmak için geldiklerini, ancak çıkan bir anlaşmazlık üzerine şenliğin ertelendiğini öğrendiklerini belirtti. Yeşiltepe, sporcularının üzgün olduğunu ifade ederek, "Makamların aralarındaki anlaşmazlığın bizlere ve çocuklara yansıması kötü bir olay" diye konuştu. Organizasyon için Bulgaristan, Yunanistan ve çevre illerden gelen sporcular ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: