Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Kazancı’dan Gül Ve Erdoğan’a Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Dr. Hicran Kazancı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve...

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Dr. Hicran Kazancı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir mesaj gönderdi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kutlama mesajı gönderen Kazancı, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kuruluşunun 89. yılını büyük bir sevinç ve coşkuyla kutluyor. Türk ulusu, olağanüstü bir çaba ve fedakarlıkla verdiği bağımsızlık mücadelesinin sonucunda, eşsiz bir zafer kazanmıştır. Türk ulusunun bağımsızlık uğruna işgalci güçlere ve bu güçlerle işbirlikçilerine karşı verdiği onurlu bağımsızlık mücadelesi dünyadaki tüm ulus devletlerine örnek olmuştur. Türk milleti dün olduğu gibi bugün de uğruna şehitler vererek kazandığı bağımsızlığı ve cumhuriyeti korumaya devam edecektir.

Reklam
Reklam

Aradan geçen 89 yılda kalkınma, ilerleme ve modernleşme yolunda büyük dönüşümler yaşayan, güçlü ekonomisi ve işleyen demokrasisiyle uluslar arası camiada saygın bir yer edinen Türkiye Cumhuriyeti, bugün de bölgesinde örnek alınan seçkin bir ülkedir. Türk ulusunu demokrasi, hukuk devleti, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluşturan Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasını ve Türk bayrağının ilelebet semalarda dalgalanmasını temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile aziz şehitleri, rahmetle ve saygıyla anıyor, şahsım ve Irak Türkmenleri adına Yüce Türk Ulusu’nun Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz