Iraklı Mülteci Arkadaşını Bıçakladı

- IRAK’tan Türkiye’ye sığınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya’ya yerleştirilen Iraklı mültecilerden M.A.R., tartıştığı arkadaşı Bilal Nawar S.'yi 6 yerinden bıçakladı.

- IRAK’tan Türkiye’ye sığınan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Sakarya’ya yerleştirilen Iraklı mültecilerden M.A.R., tartıştığı arkadaşı Bilal Nawar S.'yi 6 yerinden bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, M.A.R. gözaltına alındı. Olay, dün saat 22.30 sıralarında Adapazarı şehir merkezinde bulunan Kent Park’ta meydana geldi. Iraklı M.A.R (22), park içinde kendisi gibi sığınmacı olan Bilal Nawar S. (24) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma büyüyünce M.A.R, üzerindeki bıçağı çıkararak Bilal Nawar S.'ye saldırdı. Göğüs, kalça, omurilik ve kol bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralanan Bilal Nawar S., kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı, hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis tarafından yakalanarak gözaltanı alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: