Iraklı mültecilerin erzağı sosyal konseyden

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, şehirde geçici olarak ikamet eden Iraklı mültecilere gıda yardımında bulundu. 12...

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, şehirde geçici olarak ikamet eden Iraklı mültecilere gıda yardımında bulundu.
12 aile reisinden oluşan mülteci gruba ve ailelerine, erzak paketlerinin yanı sıra temel insani ihtiyaçlarını karşılayabilecek eşyalar teslim edildi. Sosyal konsey yetkilileri, mülteci durumundaki kardeşlerinin her türlü ihtiyaçları hususunda yanlarında olduğunu belirtti.
Kırıkkale Belediyesi’nin katkısı, hayırsever ve gönüllü vatandaşların destekleriyle hizmetlerine devam ettiğini açıklayan sosyal konsey yetkilileri, “Maddi geliri olmayan ya da çok düşük bir gelire sahip olan vatandaşlarımızın hizmetine devam ediyor. Sosyal konsey, günlük ekmek ve sıcak yemeğin yanı sıra kömür, sevgi mağazaları aracılığıyla konfeksiyon temin ediyor.” dedi.
Konseyin eğitime de destek verdiğini açıklayan yetkililer, “Başarılı öğrencilere bursun yanında özürlü ve engelli vatandaşlarımıza katkı sağlıyor. Ev kadınlarımıza el becerisi kazandıran kurslar düzenliyor.” şeklinde konuştu. Gıda yardımında bulunulan mülteciler ise Sosyal Konsey görevlilerine yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz