Irak'ta terör saldırısına Dışişlerinden kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak Ulusal Polis güçlerine yönelik Anbar vilayetine bağlı Haditha’da düzenlenen terörist saldırıyı kınadı....

Dışişleri Bakanlığı, Irak Ulusal Polis güçlerine yönelik Anbar vilayetine bağlı Haditha’da düzenlenen terörist saldırıyı kınadı.
Dışişleri Bakanlığı Nöbetçi Memurluğundan yapılan yazılı açıklamada, bugün Anbar vilayetine bağlı Haditha’da Irak Ulusal Polis güçlerine yönelik düzenlenen ve ilk belirlemelere göre 27 polisin hayatını kaybetmesine yol açan terörist saldırılar kınanırken, saldırılarda yakınlarını kaybeden Iraklılara başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dilendi.
Dost ve kardeş Irak halkının huzur ve güvenliğinin teminatı Irak güvenlik güçlerini hedef alan bu hain terör eylemini düzenleyenlerin bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkartılması istenen açıklamada, Türkiye'nin Irak’ın terörizmle mücadelesine verdiği desteği ve kardeş Irak halkıyla dayanışmasını sürdürmeye kararlı olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz