Irak’tan Tedavi İçin Geldi, Otelde Kalp Krizinden Öldü

Irak’tan kalp tedavisi için Diyarbakır’a gelen Jaafar Ahmed Salih, kaldığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını...

Irak’tan kalp tedavisi için Diyarbakır’a gelen Jaafar Ahmed Salih, kaldığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Irak’tan tedavi görmek için oğlu Saab Jaafar Ahmet ve kardeşi Obaıd Yousi Selem ile birlikte Diyarbakır’a gelen Jaafar Ahmed Salih, Dağkapı semtinde kaldığı otelde ölü bulundu. Kalp yetersizliği nedeni ile Diyarbakır’a gelen Jaafar Ahmed Salih’i oğlu sabah saat 07.00 sıralarında kahvaltı yapmak için uyandırmaya çalıştı. Babasının nefes almadığını gören Saab Jaafar, durumu resepsiyona bildirdi. 112 sağlık ekipleri kısa sürede otele gelerek odada hareketsiz yatan Jaafar Ahmed Salih’i kontrol etti. Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk incelemede, Salih’in kalp krizi sonucu öldüğünü belirledi.

Reklam
Reklam

Tedavi göremeden hayatını kaybeden Jaafar Ahmed Salih’in cenazesi otopsi yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırılırken, otopsinin ardından cenazenin Irak’a götürüleceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: